Johanna Due-Boje

Hästtokig Grand Prix ryttare

Operation- hitta ny sadel!

Allmänt Permalink6
Igår var jag och Ziggy på gränsbo för att testa sadel! Fick med mig två stycken Equipesadlar hem att prova medans Rose är i Rotterdam och tävlar. Jätteskönt att kunna prova i flera dagar tycker jag, för lite konstigt känns det alltid första gången man sitter i en ny sadel. Jag är extreeeemt kinkig när det kommer till sadlar, och det ska man ju vara också. Det är ju min arbetsplats!

Nu ska här ridas!!

Världens snällaste 4års hingst!

Allmänt Permalink1
Ja, jag har verkligen världens snällaste 4års hingst! Efter 2veckors vila är det bara att sadla och sitta upp. Mamma ledde mig ett halvt varv bara :)
Jag blir lila förvånad varje gång, det blåser och knakar i ridhuset och det enda han gör är att ruska lite på huvudet och spetsa öronen!
Så pigg och glad jämt, lilla Zwingfly 💖


Zwingfly (e: Zuidenwind x Master)

I en fullproppad lastbil mot Strömsholm

Allmänt Permalink1
Ja, nu är lastbilen verkligen fylld till bredden vill jag lova! Kläder och saker till mig och Corleone för två veckor, pappas saker, en ny gigantisk TV, plus syrrans hela garderob då hon flyttar ner till Skåne från Stockholm idag! Familjen fluff on tour..

Igår tog vår kusin Erik studenten, grattis! Snacka om att ha tur med vädret, efter flera veckor av kyla och regn slog det om och solen strålade som den Ska göra i juni! Asså det känns ju helt sjukt att det var hela 7 år sedan jag själv tog studenten.. Var tog tiden vägen?! Jag kommer ihåg att jag var såklart jätteglad för att gå ut skolan, men framför allt var jag taggad på att flytta ner till Holland och Anky van Grunsven! Flyttlasset gick bara någon vecka efter.
Från vänster- Marcus, Erik, Wille, Camilla och Chrippe. Lite fun fact: Camilla är mammas lillasyster och Chrippe är pappas lillebror, och de är gifta och har tre söner. 😃 


Sååååå härlig kväll igår...


Amerikansk buffé på mottagningen, mums!Ska bli så härligt att ha denna bruttan lite närmre ❤️😎

Nu är vi halvvägs till strömsholm- 16.25 är det vår tur att visa vad vi går för, hoppas på en liten revansch 😃🐴


Till top