Johanna Due-Boje

Hästtokig Grand Prix ryttare

Küren är på g!

Allmänt Permalink2
Det gick verkligen super idag! Lussan är en expert och att dessutom ha hennes man Lars som är internationell GP domare att bolla idéer med är hur lyxigt som helst! Programmet är i det stora hela klart- nu ska det filmas och klockas ännu mer precist.. Snart kommer vi till nästa bit, musiken! Gud vad ska jag ha.. Jag känner för något otroligt vackert så man nästan får en klump i halsen av att höra den, men ändå med lite power i tillexempel ökningar osv.. Några tips?!

När jag var klart åkte jag in till stan för att ta en drink med en vän, det var sol (äntligen) men aningens blåsigt.. Men åh, Stockholm är ju bara för vackert. Tänk att man var så dålig på att uppskatta det när man bodde här! Kanske har det me åldern att göra.. Haha! Inte alla som har en OS-rosett hängande hemma i stallet..!!
#1 - - Carro:

Enya kan väl vara en idé ?! 😄

#2 - - Anonym:

Rachmaninovs 2:a pianokonsert. 2:a satsen är väldigt vacker. 3:e satsen är det fullt ös! Skulle vara superpampigt. Annars är musiken till filmen Tron oxå väldigt bra. Daft Punk som gjort det soundtracket. Ödesmättat 😄

Svar: Tack ska lyssna på dessa!
Johanna Due-Boje

Till top